خبر جدید

» لیزر واژینالCO2

  • تاریخ : 18th اکتبر 2019
  • موضوع : دسته‌بندی نشده
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر

تنگ کردن واژن سالواتوره و همکاران اثرات لیزر کسری CO2 بر عملکرد جنسی و رضایتمندی در ۷۷ زن یائسه با آتروفی ولوووژینال بررسی کردند. کیفیت زندگی و عملکرد جنسی با پرسشنامه های معتبر بین المللی (به عنوان مثال ، فرم کوتاه ۱۲ [SF-12] و FSFI) در ابتدا و پس از ۱۲ هفته مورد بررسی قرار گرفت. شدت علائم واژن مانند سوزش واژینال ، خشکی ، خارش و دیسپارونی با استفاده از مقیاس آنالوگ بصری ۱۰ میلی متر مورد بررسی قرار گرفت. در پیگیری ۱۲ هفته ای ، نویسندگان پیشرفت قابل توجهی در نمره کل FSFI و نمرات دامنه (به عنوان مثال ، میل ، برانگیختگی ، روانکاری ، درد ، ارگاسم ، رضایت) پیدا کردند .۳۰

تأثیر لیزر کسری CO2 بر زنانی که علائم آتروفی ولووواژینال (خشکی ، خارش ، سوزش ، دیس پارونونی ، ناراحتی ، علائم ادراری) دارند ، اخیراً توسط فیلیپینی و همکاران در ۳۸۶ زن یائسه مورد بررسی قرار گرفت. در یائسگی ، به دلیل عدم پشتیبانی استروژنیک به مخاط دستگاه تناسلی ، جوان سازی واژن اغلب شامل ترمیم بافت همبند دیواره واژن و مقدار کافی از آب موجود در بافت می باشد ، علاوه بر این یک اصلاح جراحی آناتومیکی صرف برای سفت شدن قطر واژن است. مؤلفان دریافتند که لیزر CO2 میکروبیبلاتی کسری در معالجه اپیتلیوم واژن و بهبود علائم ناراحت کننده و سوء هاضمه به دلیل آتروفی واژن مؤثر است.

ویزنتین و همکاران از تأثیرات فن آوری لیزر SMYTH اربیم YAG برای درمان سستی واژن و در نتیجه بهبود رضایت جنسی زنان استفاده کردند. لیزر YAG دارای اثرات غیرقابل انعطاف پذیری و گرمازدگی بوده و از آن برای تولید هیپرترمی کلاژن واژن و ترمیم آن استفاده می شود که منجر به بهبود خاصیت ارتجاعی و سفتی بافت واژن می شود. پروتکل تحقیق مبتنی بر گرم کردن مخاط دیواره واژن تا ۶۵ درجه سانتیگراد بود و شامل دو جلسه درمانی با فاصله ۴ تا ۶ هفته بود. براساس یافته های آنها ، نویسندگان نتیجه گرفته اند که لیزر اربیم در حالت SMOOTH ممکن است روشی مؤثر و بی خطر برای درمان سستی واژن باشد.

تنگی واژن چندین دستگاه جراحی با حداقل تهاجمی که برای جوانسازی واژن پیشنهاد شده است ، فراوانی پرتونگاری (RF) است .۳۳-۳۷ دستگاه RF که ساطع امواج الکترومغناطیسی متمرکز شده اند ، در حال حاضر در بازار با تمرکز خاصی روی جوان سازی واژن موجود هستند. هیچ کدام از این درمان نیاز به استفاده از بیهوشی، و جلسات درمان ۱۵-۳۰ دقیقه طول بکشد. از لحاظ تاریخی ، انرژی RF غیر منقطع در طب زیبایی برای درمان محافظه کارانه از پوست ملین صورت و گردن و در بافت ظریف ناحیه periorbital به دلیل بازسازی بافت حرارتی به جای اثرات تخریب استفاده شده است.

Millheiser و همکارانش ایمنی و تحمل انرژی گرادیان معکوس RF (75-90 J / cm2) را که از طریق مخاط واژن تحویل داده شده است ، در ۲۴ زن مبتلا به سستی واژن بعد از زایمان ارزیابی کردند. هیچ عارضه جانبی گزارش نشده است و نیازی به بی حسی موضعی نیست. اکثر زنان (۸۷٪) احساس ذهنی بهبود تنگی واژن بعد از ۶ ماه. زنان نیز بهبود قابل توجهی از عملکرد جنسی، اندازه گیری شده با پرسشنامه معتبر گزارش شده است. فرکانس رادیوگرافی کنترل شده از طریق پوست (TTCRF) برای اختلال عملکرد ارگاسم در بافت ولووژینال مورد استفاده قرار گرفت ، و نویسندگان گزارش دادند که بیماران همچنین اثرات سفت کننده واژن قابل توجهی را نشان دادند .۳۷

در مطالعه دیگری که توسط Sekiguchi و همکاران انجام شده است ، ۳۸ ۳۰ زن یائسه با یک جلسه درمان RF با ۹۰ J / cm2 تحت درمان قرار گرفتند. نویسنده بهبود قابل توجهی در عملکرد جنسی و کاهش پریشانی ناشی از فعالیت جنسی در ۶ ماه پیگیری گزارش شده است. زنان همچنین گزارش سستی واژن در ماه اول بعد از treatment.38 RF کاهش

Ostrzenski39 روش دیگری را برای درمان سستی واژن ، یعنی جوان سازی جراحی واژن (ترمیم) پیشنهاد کرد. در مقاله خود ، ابتدا نویسنده واژن صاف را مشخص کرد که با وجود فرسودگی واژن وجود ندارد یا کاهش می یابد ، که می تواند منجر به کاهش احساس اصطکاک آلت در هنگام زخم شود. کاهش rugae واژن به نظر می رسد به سن و سطح استروژن پایین مربوط می شود. عمل جراحی در حالت مداوم ۸/۱۰ W با فوکوس شامل استفاده از لیزر CO2. عمق تبخیر ستونی روگی واژینال بین ۲ تا ۵ میلی متر عرض بود و تبخیر باید در سطح فاشیای اندوپلیویسی متوقف شود. بهبود عملکرد جنسی در ۱۰ زن شرکت کننده مشاهده شد ، بدون عوارض گزارش شده است.

لیپوفولینگ واولواژینال و تزریق اسید هیالورونیک و پلاسمای غنی از پلاکت به عنوان روشی جدید برای جوانسازی ولوووژینال پیشنهاد شده است. زیر جلدی در ناحیه پرینه. در یک مطالعه گزارش موردی ۴۰ در مورد این رویه خاص ، به نظر می رسد این روش ایمن و آسان برای انجام است ، اگرچه برای ارائه شواهد محکم در مورد اثربخشی و ایمنی آن ، تحقیقات بیشتری لازم است.

برخی از نویسندگان اخیراً معرفی کرده اند

http://jarahanbartar.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D9%88%D8%A7%DA%98%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84/Details.aspx?Shenase=1074

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.