- تاریخ : 8th دسامبر 2018
- موضوع : دستهبندی نشده
- بازدید :
- نظرات : بدون نظر
[ad_1]
از جمله خواص پیاز میتوان به سرشار بودن به آنتی اکسیدان، ضد سرطان، تنظیم قند خون، مبارزه با عفونت و غیره اشاره کرد. تره فرنگی با طعمی بهتر و شیرینتر از پیاز، طعم غذا را بدون این که طعم خود را قالب کند، بهتر می سازد. تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر و پیازچه است. مزه و طعم آن مانند موسیر و کمی شیرین تر و خوش طعم تر است.خواص بیشماری نیز دارد و هضم غذا، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و لاغری نیز بسیار مفید است. ترکیب این پیاز و تره فرنگی با هم در سوپ، سوپی بسیار سالم،سفید، مغذی و در عین حال فوقالعاده خوش طعم و لذیذ است.
[ad_2]
Source link
لینک کوتاه مطلب :
به نکات زیر توجه کنید