- تاریخ : 5th دسامبر 2018
- موضوع : دستهبندی نشده
- بازدید :
- نظرات : بدون نظر
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با طراحی سایت
[ad_1]
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با طراحی سایت
یک روش چند مرحلهای وجود دارد که با پیروی کردن از آن، میتوانید مطمئن باشید یک کسب و کار اینترنتی کوچک را توسط طراحی سایت با موفقیت راهاندازی کردهاید. من هزاران نفر را دیدهام که با پیروی از این روش کسب و کارهای موفقی راهانداخته و توسعه دادهاند. پس با ما همراه باشید و برای راهاندازی یک کسب و کار اینترنتی توسط طراحی سایت به توصیههای زیر توجه نمایید.
۱- یک نیاز در بازار پیدا کنید و به آن پاسخ بدهید.
۲- برنامهای برای تبلیغ و بازاریابی داشته باشید که فروش شما را افزایش بدهد.
۳-به همیار توسعه سفارش طراحی سایت بدهید!
۴- از موتورهای جستجو برای جذب ترافیک به سایتتان استفاده کنید.
۵- به عنوان یک فرد متخصص برای خود اعتبار جمع کنید.
۶- مشتریان و مشترکین خود را از طریق ایمیل پیگیری کنید.
۷- با استفاده از تکنیکهای بیشفروشی (upselling) و فروش بکاند (back-end) درآمد خود را افزایش دهید.
۸- همهی افراد، از یک کارآفرین تازهکار گرفته تا افراد باتجربه و خبره در این کار، میتوانند از این فرآیند برای شروع یک کسب و کار سود ببرند.
گام ۱: یک نیاز در بازار پیدا کنید و به آن پاسخ بدهید
بیشتر افرادی که تازه کاری را شروع میکنند مرتکب این اشتباه میشوند که ابتدا به دنبال تولید محصول میروند و بعد به فکر بازاریابی برای آن میافتند.
برای اینکه شانس خود را برای موفقیت افزایش دهید، کار را با بازاریابی آغاز کنید. رمز کار این است که افرادی را پیدا کنید که به دنبال راه حلی برای یک مشکل هستند، اما پاسخهای چندانی پیدا نکردهاند. اینترنت این شیوهی جستجوی بازار را آسان کرده است:
به انجمنهای آنلاین مراجعه کنید تا ببینید مردم چه سوالاتی میپرسند و تلاش میکنند چه مشکلاتی را حل کنند.
در کلیدواژهها جستجو کنید تا ببینید مردم چه کلیدواژههایی را جستجو میکنند که برای آنها سایتها و رقابت زیادی وجود ندارد.
به سایت رقیبان بالقوهی خود مراجعه کنید. از کاری که آنها برای پاسخگویی به نیازها انجام میدهند یادداشتبرداری و آن را بررسی کنید. ممکن است از چیزی که شما یاد گرفتهاید استفاده کنند و محصول مورد نیاز بازار را تولید کرده باشند، در این صورت ممکن است انجام همان کاری که آنها میکنند، بهتر از رقابت کردن باشد.
گام ۲: برنامهای برای تبلیغ و بازاریابی داشته باشید که فروش شما را افزایش بدهد
رعایت موارد زیر، به شما اطمینان میدهد کسانی که از کسب و کار اینترنتی شما دیدن میکنند، از لحظهی ورود تا زمان خرید، درگیر فرآیند فروش میشوند.
با انتخاب تیترهای جذاب، مشتریان را به محصولتان بیشتر علاقهمند کنید.
مشکلی که محصول شما آن را حل میکند، توضیح دهید.
این اطمینان را ایجاد کنید که شما میتوانید این مشکل را حل کنید.
نظرات افرادی را که پیش از این از محصول شما استفاده کردهاند، در سایت اضافه کنید.
قدری دربارهی محصول و اینکه چگونه به کاربران سود میرساند صحبت کنید.
پیشنهاد ویژهای به مشتریان بدهید.
کیفیت محصول خود را تضمین کنید.
این احساس را ایجاد کنید که استفاده از محصول شما ضروری است.
از بازدیدکنندگان بخواهید که محصول شما را خریداری کنند.
از طریق این فرآیند باید روی این موضوع تمرکز کنید که محصول یا خدمات شما چگونه میتواند به شکلی منحصر به فرد مشکل مردم را حل کند یا کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشد. مثل یک مشتری فکر کنید و بپرسید «این محصول یا سرویس چه فایدهای برای من دارد؟»
گام ۳: به همیار توسعه سفارش طراحی سایت بدهید!
هنگامی که بازار و محصول خود را مشخص و فرآیند فروشتان را نهایی کردید، آنگاه آمادهی طراحی سایت برای کسب و کار کوچکتان هستید. حتما به خاطر داشته باشید که طراحی سایت شما باید توسط تیم معتبر و با تجربهای مانند همیار توسعه انجام شود . وبسایت شما کمتر از ۵ ثانیه زمان دارد تا توجه مشتریان را جلب کند، در غیر این صورت آنها خواهند رفت و دیگر هرگز از سایت شما بازدید نمیکنند.
معرفی شرکت طراحی سایت همیارتوسعه
این تیم فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ در دل همیاروردپرس آغاز کرده و در سال ۱۳۹۶ به عنوان تیمی مستقل مسوول اجرای پروژه های طراحی سایت شد. در همان سال کاندید جشنواره وب و موبایل ایران در حوزه خدمات طراحی سایت و سئو گشته و جز ۵ شرکت برتر طراحی سایت قرار گرفت. اکنون برآن است با اشتیاق و تعهد برترین خدمات طراحی سایت را همراه با آموزش، خدمات پشتیبانی و خدمات تولید محتوا همگام با جدیدترین فناوری ها و استانداردهای روز دنیا به کارفرمایان گرامی ارائه کند.
&nb
sp;
تیم همیار توسعه با اشتیاق و تعهد، دانش و توان خود را بکار گرفته تا با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در بهینه ترین زمان و هزینه ارائه داده و با خدمات گسترده آموزش، پشتیبانی و تولید محتوا، همیار شما عزیزان در دنیای کسب و کار آنلاین باشد.
همیارتوسعه از جدیدترین متدهای طراحی سایت و تکنولوژی های روز دنیا برای راه اندازی وبسایت شما استفاده میکند تا محتوای سایت شما به شکیل ترین و بهینه ترین حالت ممکن در تمامی دستگاه های نمایشی موجود از جمله موبایل، تبلت، لپتاپ و صفحه مانیتور و یا حتی تلویزیون نمایش داده شود. در همه بسته های خدماتی این شرکت راهکارهای جامعی برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو، افزایش سرعت و امنیت وبسایت تعبیه شده است. بسته های متنوع طراحی سایت با خدمات و تعرفه های گوناگون این امکان را به مشتریان میدهد تا مناسب ترین راهکار را با توجه به نیاز و بودجه خود انتخاب کنند.
چرا طراحی سایت برای کسب و کار شما الزامی است؟
شاید فکر کنید داشتن یه کانال تلگرام یا صفحه اینستگرام برای معرفی شما کافیست اما با داشتن یک وبسایت می توانید در مورد موتورهای جستجو برای همه شناخته شوید. کسب و کار خودتان را در همه ساعات روز در معرض مخاطبان خود قرار داده و تجارت خود را متحول کنید. وب سایت شما دفتر کار آنلاین و معرف هویت، برند و کلاس کاری شماست.
با تمام مزایایی که داشتن یک وب سایت دارد ولی هزینه این روش تبلیغاتی بسیار کمتر از سایر روش های تبلیغاتی است.
یک وب سایت می تواند نقش یک بروشور،بیلبورد و … را برای شما ایفا کند با این تفاوت که :
۱- شما با طراحی سایت خوب می توانید به راحتی کلیه محصولات خود را به بازدید کنندگان معرفی کنید، (هیچ محدودیتی در تعداد صفحات و میزان توضیحات ندارید) آنها را از آخرین تغییرات مطلع کنید، اطلاعات مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهید و یا حتی نظرات و پیشنهادات آنها را جمع آوری کنید.
۲- یک وب سایت راهی مناسب برای ارائه اطلاعات مختلف در مورد کالاها و خدماتی است که شرکت به مشتریان ارائه می دهد. بدون اینکه مشتری مجبور باشد در زمان خاصی به شرکت مراجعه کند و یا اینکه با شرکت تماس بگیرد می تواند در هر کجا که باشد به سایت شرکت مراجعه کند و اطلاعات مورد نظر خود را کسب کند.
۳- با استفاده از یک پایگاه اینترنتی می توان به راحتی اطلاعات مربوط به محصولات جدید را منتشر کرد بدون اینکه نیازی به چاپ بروشورها و آگهی های جدید باشد.
۴-مشتریان ممکن است ۲۴ ساعته به شما دسترسی نداشته باشند، اما در هر زمان و مکانی می توانند به وب سایت شما مراجعه کنند. پس وب سایت نماینده ای از شماست که ۲۴ ساعته قابل دسترس است.
۵- با گسترش اینترنت، روز به روز به تعداد افرادی که از اینترنت به عنوان مرجعی برای انتخاب استفاده می کنند افزوده می شود. عدم حضور شما در صورت حضور سایر رقبا در این عرصه یعنی از دست دادن مشتریان.
درآخر همه مراحل تجارت موفق، از جمله تبلیغ، اطلاع رسانی، فروش و خدمات پس از فروش، ضمن صرفه جویی در همه منابع، به وسیله یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی انجام پذیر است.
امروزه ، نقطه آغازین تماس مشتری با یک شرکت اغلب وب سایت آن شرکت است. بر این اساس حضور در شبکه جهانی اینترنت (حتی اگر حضوری ضعیف باشد) بهتر از عدم حضور در آن تلقی می شود .
برای ارسال درخواست طراحی سایت کلیک کنید
گام ۴: از موتورهای جستجو برای جذب کردن خریداران به سایتتان استفاده کنید
تبلیغات با شیوهی پرداخت به ازای کلیک آسانترین راه برای جذب ترافیک به یک سایت جدید است. این کار در مقایسه با اینکه منتظر باشید که تا به طور طبیعی سایت شما ترافیک جذب کند، دو مزیت دارد. نخست اینکه تبلیغات به شیوهی «پرداخت به ازای کلیک»، شما را فورا در صفحهی جستجو نشان میدهد و دوم اینکه تبلیغات به شیوهی پرداخت به ازای کلیک این امکان را به شما میدهد که کلیدواژهها، تیترها، قیمتها و رویکردهای فروش مختلفی را امتحان کنید. این شیوه نه تنها به شما کمک میکند که خیلی سریع ترافیک جذب کنید، بلکه شما میتوانید شیوههای مختلف را بیازمایید و بهترین کلیدواژهها را برای تبدیل بازدیدکننده به خریدار امتحان کنید. به این ترتیب شما میتوانید کلیدواژهها را در سایت پخش کنید، چرا که این کار به بهبود جایگاه شما در جستجوی طبیعی کمک میکند
گام ۵: به عنوان یک فرد متخصص برای خود اعتبار جمع کنید
مردم از اینترنت برای به دست آوردن اطلاعات استفاده میکنند. این اطلاعات را به صورت رایگان در اختیار سایتهای دیگر قرار دهید و ببینید که چگونه ترافیک بیشتری جذب میکنید و در موتورهای جستجو جایگاه بهتری پیدا میکنید. رمز موفقیت این است که همیشه لینک اطلاعات خوب را در سایتتان داشته باشید.
محتوای تخصصی مجانی در اختیار دیگران قرار دهید. مقاله، ویدئو یا هر محتوای دیگری را که برای دیگران
مفید باشد، تولید کنید. این محتوا را در سایتهای حاوی مقالات آنلاین و شبکههای اجتماعی قرار دهید.
بر روی محتواهای باارزش سایتتان، لینک ارسال برای دوستان را قرار دهید.
به یک فرد متخصص و فعال در انجمنهای صنعتی و سایتهای اجتماعی که جامعهی هدف شما هستند، تبدیل شوید.
به این ترتیب شما خوانندگان جدیدی پیدا میکنید و حتی از آن بهتر، هر سایتی که محتوای شما را پخش کند به لینکهای شما ارجاع داده خواهد شد. موتورهای جستجو ارتباط برقرار کردن میان سایتهای مرتبط را دوست دارند و جایگاه شما را در رتبهبندی جستوجو بهبود میبخشند.
گام ۶: از قدرت بازاریابی ایمیلی برای تبدیل بازدیدکنندهها به مشتری استفاده کنید
هنگامی که فهرست ایمیلها را تهیه کردید، شما یکی از باارزشترین داراییهای کسب و کار اینترنتی تان را ایجاد کردهاید. مشتریان و مشترکین شما این اجازه را به شما دادهاند که برای آنها ایمیل بفرستید. این یعنی شما:
به آنها چیزی دادهاید که به دنبال آن بودهاند.
یک رابطهی پایدار با آنها شکل دادهاید.
نتیجهی این روش بازاریابی ۱۰۰ درصد قابل اندازهگیری است.
بازاریابی ایمیلی ارزانتر و مؤثر از بازاریابی چاپی، تلویزیونی و رادیویی است، چرا که بسیار هدفمندتر است.
هر کس که به سایت شما سر میزند و وارد فهرست شما میشود، فرد بسیار مشتاقی است و هیچ ابزاری بهتر از ایمیل برای پیگیری چنین افرادی وجود ندارد.
گام ۷: از طریق تکنیکهای بیشفروشی (upselling) و فروش بکاند (back-end) درآمد خود را افزایش دهید
یکی از مهمترین استراتژیها در بازاریابی اینترنتی، ایجاد و توسعهی ارزش طول عمر مشتری است. دست کم ۳۶ درصد کسانی که یکبار از شما خرید کردهاند در صورتی که پیگیر آنها باشید، دوباره از شما خرید خواهند کرد. نهایی کردن اولین خرید قطعا دشوارترین و پرهزینهترین بخش کار شما خواهد بود. در نتیجه از فروش بکاند و آپسلینگ برای وادار کردن آنها به خرید دوباره استفاده کنید. این دو روش شامل تکنیکهای زیر میشوند:
محصولاتی را به آنها پیشنهاد دهید که خرید اصلی آنها را کامل میکند.
برای آنها کوپنهای وفاداری الکترونیک بفرستید تا بتوانند در خرید بعدی از آنها استفاده کنند.
بعد از خریدشان در صفحهی سپاسگزاری، محصولات مرتبط با خریدشان را قرار دهید.
به مشتریانتان به خاطر وفاداریشان پاداش بدهید و ببینید که چگونه آنها وفادارتر میشوند.
اینترنت بسیار سریع تغییر میکند به طوری که ۱ سال در فضای آنلاین معادل با چیزی حدود ۵ سال در دنیای واقعی است. اما اصول مربوط به چگونگی راه اندازی و توسعهی یک کسب و کار اینترنتی موفق اصلا تغییر نکرده است. اگر درست در ابتدای راه شروع یک کسب و کار اینترنتی هستید، حتما از این مراحل پیروی کنید. اگر مدتی است که کار را شروع کردهاید، یک بازبینی سریع انجام دهید و بررسی کنید که آیا مرحلهای هست که از قلم افتاده باشد یا اصلا به سراغ آن نرفته باشید. دقت داشته باشید که نمیتوانید از ابتدا مسیر را اشتباه بروید.
[ad_2]
لینک منبع مطلب
به نکات زیر توجه کنید